De ce să alegi cursurile Sabaki?


  • Pregătește-te pentru Evaluarea Națională de oriunde și oricând, prin intermediul unui curs interactiv și a unei platforme online performante;

  • Învață concepte fundamentale în algebră și geometrie prin filmulețe scurte și bine structurate. Fiecare episod din curs acoperă câte un exercițiu din noile modelele de examen pentru Evaluarea Națională 2021 și îți explică pas cu pas toate conceptele necesare pentru a-l rezolva.

  • Exercițiile acoperă o gamă largă de concepte în matematică, de la geometrie în plan și geometrie în spațiu până la elemente de aritmetică, algebră și funcția de gradul întâi. Vei afla care sunt tipurile de exerciții ce pot pica la examene și care sunt cele mai eficiente metode de a le rezolva pe fiecare în parte. Astfel te vei pregăti să iei note cât mai mari la evaluarea națională și vei dobândi o bază solidă pentru matematica de liceu.

  • Cursul îmbină cunoștințele necesare conform curiculei din România cu metoda de predare de la instituții prestigioase din Germania și Anglia. Astfel, te poți pregăti pentru examenele din România printr-un stil de predare modern și eficient;

  • Membrii cursului au acces la grupul privat de Discord Sabaki, unde echipa noastră îți stă la dispoziție și îți va răspunde la orice întrebări vei avea legate materia pentru Evaluarea Națională.

Cumpără