Pregătire pentru BAC

Cursul de pregătire pentru BAC conține 72 de episoade care trec prin conceptele necesare ca tu să iei note bune la examene! Învață despre matrici, derivate, integrale și multe altele prin intermediul unui curs interactiv și a unei platforme online performante. De la un capitol la altul, gradul de dificultate al conceptelor explicate crește treptat, iar cursul este structurat să vină în ajutorul elevilor de la toate cele 4 profile.

Preț: 90 lei / lună

Află mai multe CUMPĂRĂ

Evaluarea Națională

Cursul de pregătire pentru Evaluarea Națională conține o serie de videoclipuri cu exerciții și rezolvări aplicate pe noua curiculă din anul 2021. Vei învăța concepte fundamentale în geometrie și algebră printr-un curs bine structurat, care te va pregăti să iei note cât mai mari la examene și îți va oferi o bază solidă pentru matematica de liceu.

Preț: 90 lei / lună

Află mai multe CUMPĂRĂ

Clasa a IX-a

Cursul de matematică Sabaki pentru clasa a IX-a este împărțit în 7 capitole și cuprinde 84 de episoade de teorie și exerciții. Episoadele durează între 3 și 10 minute și urmăresc îndeaproape curicula școlară. Învață în ritmul tău despre progresii, vectori sau trigonometrie, printr-un format ușor de digerat, cu videoclipuri scurte și bine structurate.

Preț: 90 lei / lună

Află mai multe CUMPĂRĂ

Curând

Lasă-ne mailul tău și fii primul care află despre cursurile viitoare!

Matematică clasa a X-a
Matematică clasa a XI-a
Matematică clasa a XII-a